Blåsväder

Matsal3januari

Hej på er 🙂

Vad det har blåst i natt.

Nu är nästan all snö borta, det känns grått och tråkigt. Ena dagen har det varit 20 minus och andra dagen är det 5 grader varmt. Isgata har vi haft här utanför. Gissa om min sambo är rädd om sin gravida kvinna, jag får knappt gå utan att han håller i mig ♥

I går tvättade jag ju gardiner. Spetsgardinerna till matsalen är så lämpliga, går att hänga upp direkt. Definitivt mina favoritgardiner och det blev genast ljusare. Men ljusstakarna och stjärnorna får vara kvar, tycker det är så fint. I dag blir det nog att byta bort de röda gardinerna i vardagsrummet. Blir likadana fast vita tänkte jag, har haft dom i köket förut.

I går fortsatte vi att titta på nya favoritserien. Innan dess läste vi båda bok. Något som inte hör till vanligheten för min del. Men sedan gravidböckerna levererats till mig utan att jag bett om det, så har jag inte kunnat låta bli. Malin Wollin skriver så knasigt roligt. Har läst om hennes förlossningar och blev genast lite skraj. Men det förtränger jag ett bra tag till 😉

Annars blir helgen lugn. Det blir att pyssla här hemma bara. Äta god mat, titta på serier, gosa med katterna, mysa med sambon. Precis som vi vill ha det. Får se om det blir någon promenad eller om vi tror att vi ska blåsa bort och håller oss inne, skulle gärna få lite luft.

Matsal3januariNr2

Vita favoritgardinerna på plats igen.

Önskar er en mysig dag.

4 svar på ”Blåsväder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *