Green gate

GreenGate2januariNr2

Hej på er 🙂

Då har vi gjort en arbetsdag igen. Lugnt har det inte varit, så det känns skönt med helg nu.

Innan min födelsedag och jul skrev jag en liten önskelista här på bloggen.

Skrev även att det brukar sluta med att jag köper det jag vill ha själv 😉 Fick lite slantar i present och julklapp. Tänkte att nu ska jag köpta något jag verkligen vill ha. Det blev fem stycken muggar med öra och fyra latte muggar. När jag valde rött tänkte jag jul men tycker att muggarna med öra är söta att använda när som. Kommer säkert köpa fler vid tillfälle.

Jag är svag för muggar, gillar fint porslin överlag. Drömmer om att byta ut våra tallrikar, djuptallrikar och bestick, men det får bli framöver. Gärna så att vi har fler än sex tallrikar i samma. Det kommer att kännas extra roligt att handla sådant när det nya köket är på plats. Köper lite i taget så slipper det bli så dyrt på en och samma gång.

Vi har precis ätit och nu är det dags för en kopp kaffe. Jag som inte klarar av kaffe som gravid ska ta en liten kopp och prova igen. Annars har vi gott iste som smakar persika, det passar mig bättre. Blir mys i soffan resten av kvällen, jag är trött i dag. Ska bara hänga en tvätt senare när den blir klar. Tvättar gardiner, ska kanske byta bort det röda i helgen.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *