Välkommen 2015

JagNyår

Hej på er 🙂

Gott nytt år. Hoppas ni hade en härlig nyårsafton. Vi hade en skön kväll här hemma.

Till middag blev det grillad fläskytterfilé, potatisgratäng och sallad. Till efterrätt kladdkaka och grädde. Innan jag blev gravid har jag inte varit så förtjust i grädde. Har blivit illamående och tyckt att det har varit för mäktigt. Men som gravid har det ändrats, det är så gott med grädde. Har hänt att jag tagit påfyllning av efterrätt och öser gärna på lite extra grädde 😉

Vi tittade på min favoritserie i går kväll och pausade vid 12-slaget. Det skålades inte i något fast vi hade köpt en flaska bubbel, (alkoholfritt givetvis). Vi var ganska trötta. I stället blev det en härlig puss. De två år som har passerat har varit ganska tuffa, så jag välkomnar 2015 och hoppas det blir ett fantastiskt år. Det år då vi blir en till i familjen, spännande ♥

I dag ska vi städa, skönt att få det gjort till helgen. Vi drog av golven lite till nyår bara. Jag skulle gärna vara ledig i morgon, men då är det dags för en dags jobb. Hoppas att det blir lugnt. Jag är fortfarande inte helt frisk och rösten orkar inte så mycket tyvärr. Känns helt otroligt att jag har varit sjuk i snart två månader. Läkaren som inte var så trevlig sa spydigt ”En förkylning har man i en vecka”. Medan de andra läkarna sa virus och att det tar tid.

På grund av hur jag har mått och att vädret har varit allt från 19 grader kallt, halka, till regn så har vi inte tagit en promenad på väldigt länge. Vi ska försöka komma ut i dag och få lite luft. Även om jag inte orkar gå så långt eller fort, vill jag börja röra mig igen, saknar det.

Tack för året som har gått och hoppas ni fortsätter att följa bloggen 🙂

God fortsättning på det nya året.

2 svar på ”Välkommen 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *