Mitt 2014

Hej på er 🙂

Här kommer min resumé av året som har gått.

Året inleddes med sviter från året innan, som var väldigt tufft då jag gick igenom två missfall. Efter många återbesök slutade det med operation i februari. Jag var ur form en längre tid och la energin på att få mig själv att må bra igen. Sommarsemestern inleddes med tre kalla veckor och en vecka med fint väder. Vi funderade på att renovera sovrummet, men insåg att vi behövde bara vara och vila efter allt som vi gått igenom.

Den 25 juni hämtade vi hem en ny familjemedlem, goaste Ikoz. Vi hade länge funderat på att skaffa en till katt. Från början hade vi fyra katter, vi hade två var när vi flyttade i hop. Det kändes som rätt läge och när vi hittade honom på blocket så var det kärlek för oss direkt.

Det jobbigaste som kunde hända var att säga hej då till min bästa vän och katt Aramis den 7 juli. Vi fick nästan 15 år tillsammans vilket jag är otroligt tacksam för. Han lämnade ett stort tomrum efter sig och är otroligt saknad. Klokaste finaste katten som har funnits ♥

Efter sommaren var jag redo att försöka bli gravid igen. Den 20 september kissade jag på stickan som visade ett starkt streck på bara några sekunder. Jag sa till sambon ”Det är klart”, han fortsatte ta tid och svarade ”Tiden är inte ute än”. ”Haha, men det är ett streck”. Underbar känsla. Det var något jag redan var väldigt säker på, men ville få det bekräftat.

Inskrivningen hos barnmorskan var den 20 oktober. När hon ville göra UL blev jag nervös. Vilken lättad när vi såg bebben och hjärtat som slog fort fort. Den 5 november firade sambon och jag att vi hade varit tillsammans i 4 år. Samma dag var det dags för KUB test, nervöst och förväntansfullt på samma gång. Underbart att få se våran bebbe igen. Siffrorna var fina, allt verkade bra och bebben var pigg och rörde sig hela tiden där inne.

Ganska direkt kom illamåendet och jag blev sjukskriven närmare en och en halv månad. Gick bara hemma. Fick en medicin som i alla fall hjälpte mig att må lite bättre. Började jobba, hann jobba nästan två veckor så blev jag förkyld. Gick tillbaka till jobbet i två dagar. Fyllde år 28 november och var ut och åt med jobbet. För att bli sjuk på nytt igen dagen efter. Virus sa läkarna, det sitter tyvärr i än. Nästa år hoppas jag på att få vara frisk.

Bästa julklappen var UL den 22 december. Bebben växer som den ska och allt såg fint ut.

Nyårsafton firar vi hemma i lugn och ro. Jag, sambon och våra katter. Det känns skönt 🙂 Nästa år kommer förändra våra liv för alltid. Jag ser med stor spänning fram emot det nya året. Speciellt våren och att få träffa vår efterlängtade lilla ängel för första gången i maj ♥

Önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år.

4 svar på ”Mitt 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *