Ärligt

BloggV-rum30december

Hej på er 🙂

Äntligen hemma och nyduschad.

Kan inte påstå att vi fick jobba ihjäl oss i kväll. Men det känns skönt att människor har annat att göra kvällen före nyårsafton 😉 Själv hade jag gärna varit hemma och pysslat i stället. Skönt i alla fall att det inte ringer någon klocka i morgon så snälla katter sov.

Just nu är jag på ganska dåligt humör. Jag börjar förstå mer och mer det jag har läst i mina ”gravidböcker”, hormoner alltså. Tänk om ens sambo fick känna på hur det känns, om så bara för en dag eller två. Just då något händer som retar upp humöret sådär extra mycket.

Jag har fortfarande märken kvar efter ringarna som klipptes av i går. Känns ändå skönt att jag tog tag i det. Även om det gjorde lite ont i mig för jag är rädd om saker jag tycker om. Vet att det är för en god sak, underbara lilla bebben i magen. Men jag hade gärna sluppit denna vätska i kroppen. Har gått upp mycket i vikt redan, jag är halvvägs i dag.

Det känns inte lättare av att varenda kotte måste påpeka att jag är stor. Då börjar man titta på andra som är gravida, men vad liten mage dom har? Ja men så är dom 10 centimeter längre än mig också. Äh jämföra är onödigt. Jag trivs som jag är, älskar min gravidmage ♥

Nu ska jag ta några djupa andetag och se om jag ska gråta en skvätt eller bli glad igen 🙂

BloggLjus30december

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

5 svar på ”Ärligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *