Surar

BloggMatsal29december

Hej på er 🙂

Då har vi gjort en arbetsdag igen då. Gick sådär med min röst, fick en hostattack och sedan kunde jag knappt fortsätta prata. Blev att svara på e-post igen större delen av dagen. Måttligt less på detta skit som inte vänder helt fast det har gått över en månad.

Annars då, så har jag varit ner till guldsmeden och spenderat 500 kronor på att klippa upp mina två guldringar. Mina favoritringar som jag köpte när jag fyllde 30 år. Jag fick presentkort och la till egna slantar. Insåg nu att jag absolut inte kommer få av mig dom. Lika bra att agera när jag fick det i huvudet, guldsmeden tyckte det var i rättan tid.

Skyller på gravidhormonerna, för det har känts som jag skulle kunna sätta mig och gråta. Kan man gråta för att ens sambo kommer hem med fel sorts sallad (Det min sambo hade läst om Blondinbella innan han köpte boken till mig i julklapp) så kan jag få sörja mina fina ringar, som jag har haft på mig i princip jämt i 7 år. Jag är rädd om mina saker.

Jag vet att det går att laga dom sedan, jag ska snart sluta sörja att jag inte tog av dom i tid. Men jag hade inte en aning, gick runt hemma i mysbyxor sjuk. Märkte vätskan i kroppen först när jag började jobba och skulle använda klocka + att strumporna satt åt rejält.

Till något annat, julfint. Det är många som har kastat ut julen redan. Skulle tippa på samma personer som hade så bråttom fram med allt. Tur man gör som man vill. Själv kommer jag ha kvar julen ett tag till. Kanske att jag byter gardinerna om några dagar. Ljusstakarna och stjärnorna har jag gärna framme så länge som möjligt, till 20 dag knut kanske 😉

BloggMatsal29decemberNr2

Önskar er en trevlig kväll.

5 svar på ”Surar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *