Planera kök

BloggV-rum27december

Hej på er 🙂

I flera dagar har Zim stått för väckningen före 7. I dag var det Ikoz tur, tack för det men vi behöver väl inte sovmorgon när vi är lediga. Var hungrig så det var lika bra att kliva upp 😉

Gårdagen blev en skön och välbehövlig hemmadag och vi fick en del gjort.

Vi städade hela huset, så skönt när det var klart. Kvällen spenderade vi i soffan och tittade på nya favoritserien ”Once upon a time”. Älskar att vara hemma. Jag är så tacksam över min underbara sambo, våra busiga katter, vårt fina hem och bästa bebben i magen ♥

I dag ska vi ut och åka igen. Kan inte säga att det lockar mig, men vi passar på när vi är lediga. Dessutom skulle vi ha åkt för flera veckor sedan men jag var sjuk. Vi ska till Ikea och förhoppningsvis planera vårat nya kök. Pirrar lite i magen, det är så mycket att tänka på. Jag längtar givetvis tills allt är helt klart. Att bo i renoveringskaos är inget jag gillar 😉

Om allt går som vi har tänkt oss så ska vi renovera i februari, vi har en semestervecka då. Vet att allt kan hända när det handlar om renovering och att det alltid tar längre tid än vad man tror. Men jag hoppas vi får bra flyt och att köket hinner komma i tid. Tanken är att köket ska vara klart i god tid före våran bäbis kommer. Vi får se vad dom säger på Ikea i dag.

Gruvar mig för att gå ut, nu är det 19 grader kallt.

BloggV-rum27decemberNr2

Önskar er en mysig dag.

2 svar på ”Planera kök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *