Hemmadag

BloggAdvent26december

Hej på er 🙂

Vaknade tidigt i dag med, Zim tyckte vi skulle kliva upp vid 7. Sambon gav upp efter ett tag, men jag kände att jag verkligen behövde sova. Lyckades somna om tack och lov och vaknade av att sambon skrek ”ZIM”, för Zim satt och krafsade på dörren. Egentligen borde vi öppna dörren och testa, undrar om han skulle vilja gå ut i denna kyla och snö 😉

Efter två dagar då vi har varit ute och åkt och hälsat på nära och kära, blir det en hemmadag. Vi ska städa, men det blir ändå en lugn och skön dag.

Jag är glad att vi slipper ut i kylan. I går var det 18,5 grader kallt här, det är vi inte vana vid nu. Jag har inte så mycket varma kläder som jag kan ha längre, magen växer ♥

Gårdagen var en trevlig dag, roligt att få träffa alla. Först var vi till sambons pappa med familj och fikade. Efter det till min pappa med familj och fikade igen. Systers lilla gotjej sken som en sol när hon öppnade paketen hon fick från oss 🙂

BloggMatsal26december

I kväll blir det mys i soffan med levande ljus och titta på nya favoritserien 🙂

Önskar er en fortsatt trevlig jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *