Juldagen

BloggJulklappar25decemberNr2

Hej på er 🙂

Tredje dagen i rad som vi är lediga, men ingen sovmorgon. Zim tyckte vi skulle kliva upp före klockan 7 och satte sig därför och krafsade på dörren till min walk in closet 😉

Givetvis kurrade det i min mage och det var omöjligt att somna om. Vi gick upp i stället och åt frukost. Känner mig aningen trött nu. I morgon vill jag ha sovmorgon. Snälla katter var tyst och sov länge, och snälla gulliga bäbis där inne, vi kan väl äta frukost lite senare ♥

Julafton var trevlig och det blev mycket gott att äta. Jag blev nästan lyrisk när jag såg att en av efterrätterna var en kladdkaka med saffran och grädde till. I flera dagar har jag haft en längtan efter saffranskaka med grädde. Tog till och med påfyllning vilket inte händer ofta.

Bilder på mina och bäbisens julklappar från bästa sambon. I de lilla hjärtat står det ”Proud Mama” ♥

Annars fick jag allt möjligt. Bland annat ett presentkort på H&M som såklart är en favorit och presentkort på en blomsteraffär jag tycker mycket om, i samma stad som vi arbetar. Så fick jag pengar, en vetesäck som sambons syster hade gjort själv som var rosa, en till bok, en stekpanna, sängkläder med mera. Jag känner mig väldigt nöjd och tacksam.

I dag ska vi åka och hälsa på sambons pappa med familj. Efter det blir det nog en tur till min pappa med familj. Mina båda systrar är där och ena systern med sin lilla gotjej som vi saknar massor. Vi missade hennes 1 års kalas då jag var sjuk. Det blir en bra dag det här.

BloggJulklappar25december

Hoppas ni är nöjda med julen 🙂

Önskar er en fin juldag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *