God Jul

BloggKök24december

God Jul önskar jag er alla 🙂

Vi har ätit mysfrukost i köket med levande ljus. Vaknade alldeles för tidigt av en hostattack. Sedan behövde jag så klart gå på toaletten och efter det kurrade magen. Livet som gravid, ständigt hungrig och kissnödig 😉

I år har jag dragit ner på julklapparna, det är ju vad man gör det till. Sambon och jag köpte till varandra men inte lika dyrt. Jag och bäbisen fick ett bola halsband och en gravidbok av Blondinbella. Ska försöka läsa ut Malin Wollins bok ”En mamma blir till” först, som jag har fått låna av arbetskompisen. Efter det har jag Blondinbellas bok att se fram emot.

Lite kort om vad bola halsband är, tagit från webben.

”I början skulle ett bola gravidsmycke vara i silver och tillkalla skyddsänglar. Det sägs även att det har en lugnande inverkan på ditt ofödda barn. Det mjukt spelande och rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet av bola gravidsmycket och känner ett inre och intuitivt lugn” ♥

Nu blir det att fixa lite här hemma och sedan göra oss julfin. För att sedan åka och fira julafton hos min kusin med familj, vi blir ganska många där. Efter det åker vi eventuellt till sambons mamma en sväng. Där är hans syster och lilla bebben med flera.

BloggKök24decemberNr2

Alla julklappar är inte med på bild, vissa är inte inslagna än och andra passade inte in 😉

Jag önskar er en riktigt skön och mysig jul.

2 svar på ”God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *