Bästa julklappen

BloggBäbis22decemberNr2

Hej på er 🙂

Åh det blev en lång dag det här.

Givetvis bestämde det sig för att snöa just i dag, när vi skulle ut och åka. Vi kom in på sjukhuset prick 14,30 med andan i halsen. Ändå åkte vi så vi skulle ha god marginal. Närmare bestämt tog det ungefär dubbelt så lång tid att åka, lite stressad kände jag mig. Tur i oturen att vi inte fick komma in direkt, utan cirka 14,40 😉

Allt såg bra ut med våran lilla ängel. Växer som den ska och verkar pigg. Det var full fart i magen, att få bra bilder gick inte lysande. Det tog tid för henne att ta de mått hon behövde för att göra mätningar. Har fått frågan många gånger om vi ville ta reda på kön, svaret är nej. Får vi barn en gång i livet vill vi att det ska vara den finaste överraskningen i världen.

Efteråt tänkte vi att vi skulle gå på stan en sväng, när vi ändå var i en annan stad. Men huga säger jag bara! Affärer och massor av folk är verkligen inte min melodi. Det visste jag i och för sig redan men det var värt ett försök. Så det följde inte med mycket hem alls. Men ett varmt och lugnat hjärta, och det var ju huvudsaken och anledningen till att vi åkte ♥

I morgon har vi semester, vi fick en hel semesterdag och den är i morgon + röda dagar.

BloggBäbis22december

Bästa julklappen ♥

Trevlig kväll.

6 svar på ”Bästa julklappen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *