Fjärde advent

BloggMatsal21december

Hej på er 🙂

Redan fjärde advent.

Jag verkar inte vara ensam om att tycka att tiden flyger fram. Bara tre dagar kvar till julafton, jag hoppas och tror det blir en mysig jul. Vi ska fira julafton hos min kusin och hennes familj. Roligt att få vara där det finns goa barn, då blir julen som bäst.

I natt har jag haft väldigt ont i kroppen, så vi får se hur det blir i dag. Om jag biter ihop och försöker färga håret eller om jag helt enkelt får se ut som jag gör i jul. Tänk om jag kunde lära upp min sambo, vad lämpligt det vore. Men han vågar inte röra mitt hår, vilket jag kan förstå. Det är väldigt noga för att det inte ska bli gula nyanser och mörka fläckar 😉

I morgon blir det en kortare dag på jobbet. För att sedan åka i väg till grannstaden på UL. Det ska bli spännande. Jag hoppas och tror det kommer att bli världens bästa julklapp ♥

BloggMatsal21decemberNr2

Hoppas ni har en mysig och skön fjärde advent.

2 svar på ”Fjärde advent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *