Kallt

BloggKök20december

Hej på er 🙂

I dag är jag frusen, eller nu i alla fall.

Fick ta på mig varmtofflorna och en varm kofta, som jag för övrigt knappt kunde stänga 😉 På jobbet är det så varmt så jag håller på att svettas ihjäl och hemma är det riktigt kallt stundvis. Det kan man kalla kontraster. Jag är mer van att frysa, men som gravid har jag överlag blivit mycket varmare av mig. Gick i linne emellanåt på jobbet igår.

Sambon är och jobbar, får se när han kommer hem. Blir en lugn dag här hemma. Plantera hyacinter ska jag göra, köra i gång tvättmaskinen och kanske slå in någon julklapp.

Har planer på att färga håret i helgen, blir det av så blir det nog i morgon. Jag har väldigt ont i ryggen nu och magen känns som en ”tyngd” framåt. Eftersom det är helt nytt för mig så vet jag inte hur det ”ska” kännas. Men vi får höra om allt ser bra ut på måndag då vi ska på UL. Jag hoppas och tror att allt är bra med våran lilla bäbis och mig ♥

Det skulle vara skönt att slippa utväxten i jul och nyår. Känner mig så mycket fräschare när det är gjort. Men det tar på kroppen och jag brukar få ont i ryggen utan att vara gravid. Vill man vara fin får man lida pin, eller hur var det nu i gen. Jag gör det alltid själv, billigare så.

Vitt på backen nu i alla fall. Men det får gärna komma lite mer snö, sådär i lagom mängd.

BloggKök20decemberNr2

Hoppas ni har en mysig lördag.

4 svar på ”Kallt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *