Tröttmössa

BloggBlommor19december

Hej på er 🙂

Skönt med fredag och helg.

Även fast jag bara har jobbat två dagar är jag hur trött som helst.

Eller det kanske är just därför, är fortfarande inte helt kry. Jag skulle prata med en arbetskompis i dag då försvann rösten helt, fick inte ur mig ett ord. Tur i oturen att det var en arbetskompis och inte en kund i luren. Jag har suttit och svarat på e-post i dag med.

När vi slutade åkte vi på Apoteket. Efter det handlade vi blommor. Det blev fyra hyacinter, dags att byta ut dom jag har. Det blev även en bukett röda tulpaner som jag blandade med vita nejlikor. Jag älskar blommor, men det var kanske ingen nyhet 🙂

Nu blir det mys i soffan med en kopp te. I morgon ska sambon jobba extra, jag orkar inte det nu och blir hemma. Tråkigt för mig att vara ensam, men bra att få in en slant med tanke på veterinärbesöket i måndags och allt annat som har varit den senaste tiden.

BloggBlommor19decemberNr2

 

BloggTidning19december

Lyxade till det med en tidning också 🙂

Trevlig fredagskväll kära vänner.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *