Nöjd

BloggSmycken18december

Hej på er 🙂

I dag har jag jobbat igen.

Är nöjd med mig själv att jag tog mig genom dagen så pass bra. Jag har suttit och svarat på e-post till våra kunder och gått igenom saker jag har missat under tiden jag varit sjukskriven. Känns skönt att jag får vila rösten ett tag till, för den skulle inte hålla för en hel dag i telefonen. Det var jätteroligt att träffa alla arbetskompisar igen, känner mig glad.

Efter jobbet var jag trött och hade hemlängtan. Men vi åkte ändå i väg till stan och shoppade lite. Vi fixade två julklappar och sedan blev det lite fint till mig själv. Dels så växer jag ju och behöver nya kläder, sedan ville jag ha något fint till julafton.

Fick med mig godispåsen från goa arbetskompisen hem i dag. Även om jag tjuvstartade och smakade på jobbet. Det var en påse med hallon/lakritsskalle godis och ett paket med fikabröd, närmare bestämt dammsugare. Någon har läst på minsann 🙂 Dammsugare brukar jag vanligtvis inte äta, men är något jag under graviditeten tyckte skulle vara gott.

Nu blir det mys i soffan med en kopp te. Gissar att jag somnar ganska tidigt i kväll.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Nöjd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *