Glad

BloggMatsal17december

Hej på er 🙂

I dag tittade solen fram, härligt.

Förutom att man ser vart enda katthår överallt. Men vi ska städa i dag, blir nedervåningen. I kväll är det styrelsemöte. Jag tänker gå, behöver inte prata mycket utan mest lyssna. Vi bjuds på jultallrik och det vill jag inte missa. Även om jag är lite petig med maten 😉

I morgon har jag en förhoppning om att jobba. Kan inte andas utan nässpray eller sova utan hostmedicin och jag blir lätt hes. Men jag blir galen snart av att bara gå hemma. Jag vill komma ut och träffa folk. Jag får göra så gott jag kan, hoppas det blir i morgon.

En vecka kvar till julafton. Jag har lite svårt att förstå det, tiden har gått fort. Önskar mig  snö i lagom mängd, att få vara helt frisk och att mina nära och kära får vara detsamma. Lugnt och skönt med massor av mys i trevligt sällskap och god mat, det hoppas jag på.

Blev så glad när sambon kom hem i dag och berättade att han hade glömt en sak åt mig på jobbet. Det är en himla go arbetskompis som har köpt godis till mig. Ser fram emot att njuta av den påsen i morgon. Tänk vad gulliga arbetskompisar och vänner jag har 🙂

Zim kom med på bilderna då han låg och njöt av solens värme ♥

BloggMatsal17decemberNr2

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *