Återhämtning

BloggHallUppe16decemberNr2

Hej på er 🙂

I dag har jag varit lite trött efter gårdagen som tog mycket energi.

Jag är väldigt glad att Zim verkar ok. Hoppas att han får må bra och slipper dra fler tänder. Det är inte gratis att gå till veterinären, det kostade närmare 3 000 kronor, och denna tandsjukdom täcker inte försäkringen för. Men vi gör allt för att våra katter ska må bra ♥

Allt annat strul tänker jag att det måste ordna sig. Snart är det jul och några lediga dagar. Jag hoppas att jag kommer hinna bli helt frisk då. Tanken är att kunna jobba innan veckan är slut. I ett annat jobb hade jag kunnat klara det redan nu. Men är beroende av att min röst håller. Jag är fortfarande hes, blir lätt ansträngd och hostan gör det inte bättre.

I år ska vi ha revansch på julen. Det kommer att bli bra fast det inte har varit som önskat hittills med sjukdomar. Nu har jag äntligen våran bäbis i magen och ultraljudet är den 22 december. Vi längtar massor efter att få se våran ängel igen. Snart har halva tiden gått ♥

Jag har inte kunnat och hunnit lägga ner lika mycket pengar och tid på julklappar. Tur det är tanken som räknas och att träffas. Jag har gjort det bästa utifrån de förutsättningar jag har haft. Har bara några kvar nu. Tacksam för att det går att klicka hem en del klappar 😉

BloggHallUppe16december

Bilder från hallen uppe. Mysigt med ljusstakar och stjärnor.

Hoppas ni har en härlig kväll.

 

4 svar på ”Återhämtning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *