Tuff dag

BloggRos15december

Hej på er 🙂

I dag har jag haft en tuff dag.

Morgonen började med att Zim skulle till veterinären. Jag mådde så illa att jag inte klarade av att följa med, sambon fick åka själv med honom. Då är det inte bra med mig, jag vill alltid vara med när det är något med våra missar ♥

Har känt mig väldigt ledsen och illa behandlad av en läkare i dag. Kände mig misstrodd och inte lyssnad på. Tårarna har runnit rejält efter jag kom hem. Känner mig väldigt urladdad och trött. Vill inte skriva mer om det nu, men jag hoppas allt löser sig.

Längtar till sambon och Zim kommer hem. Zim har fått spendera dagen hos veterinären. Det jag vet är att han har fått dra en tand (kanske två). Vet inte i nuläget om han har samma tandsjukdom som min älskade Aramis hade, hoppas verkligen inte det. Måtte han slippa ha ont och att han blir helt bra efter dagens besök. Tomt utan honom hemma.

Ikoz måste fundera vad det är som händer. Hans kompis är inte hemma och mamma har gråtit. Nu hoppas jag på en kväll som ger kraft och att Zim mår så bra som möjligt ♥

Önskar er en mysig kväll.

6 svar på ”Tuff dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *