Tredje advent

BloggMatsal14december

Hej på er 🙂

Tredje advent redan, hjälp mig haha…

Drömmen om att vakna frisk i dag var en önskedröm igen. I stället har jag hostat en hel del i natt och varit tvungen att kliva upp och ta mer hostmedicin. Vaknade täppt i näsan med öppen mun och sådär härligt torr i munnen. Lite skallebank på det så, känns kanon 😉

Men jag har insett nu, det är ingen mening att bli stressad det blir som det blir ändå. Sorry alla julen är inställd det blev inga paket från mig för jag har varit sjuk, sjuk, sjuk och sjuk. Barnen är viktigast och dom har jag faktiskt lyckats fixa åt, vilket känns väldigt skönt.

I går kväll åt vi bakad potatis med skagenröra. Det var otroligt gott och mättande. Till efterrätt blev det en piggelin, skönt med kall glass för halsen.

I morgon är det dags för Zim att åka till veterinären. Förhoppningsvis är det bara att ta tandsten. Men han är rätt nervös av sig, jag hoppas allt kommer gå bra ♥

BloggBakadpotatis14december

Önskar er en skön tredje advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *