Missar igen

BloggKök13december

Hej på er 🙂

Gårdagen var helt ok, men saknade sambon på kvällen innan han kom hem ♥

Jag skulle ju lyxa till det med chips i går, tänkte att det skulle bli så gott. Åt lite grann och tyckte att det smakade illa. I stället tog jag mig en apelsin och två kiwi, det var däremot mumsigt. I bland imponerar smaklökarna. Jag är mer sugen på sött godis än chips.

I dag har min systerdotter sitt 1-års kalas. Ett kalas som jag länge har sett fram emot, det skulle bli roligt att träffa alla. Men jag är fortfarande inte bra och jag börjar känna stress inför att bli frisk snart. Annars blir jag nog galen. Måste vara graviditeten som gör att mina slemhinnor är så pass känsliga att det inte vänder. Men det är en klen tröst just nu?!

Jag har missat så mycket roligt, vet att jag inte kan styra över det. Jag är inte bitter, nej då jag är super frustrerad ska ni veta!! Åh jag vill att min blogg ska vara positiv. Det har den inte varit på veckor, fast jag försöker se det fina i varje dag och mysa så gott jag kan 😉

BloggKök13decemberNr2

Hoppas ni är pigga och krya och får en härlig lördag.

2 svar på ”Missar igen

    • Skönt att höra. Det är så drygt och jag tror inte rösten kommer att hålla till veckan heller. Men hoppas för allt jag har. Helgen är lugn och skön 🙂 Hoppas ni har det mysigt och bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *