Glöggmys

BloggV-rum12december

Hej på er 🙂

Då var det dags för fredagsmys här hemma.

Favoritglöggen hallon lakritsskalle i en lite för stor kopp och svenska lantchips, mums. Givetvis massor av levande ljus, det blir mitt fredagsmys. Sambon är ute och äter med jobbet i kväll. Saknar honom men är glad att jag har grabbarna som håller mig sällskap.

De nya ljuslyktorna som jag fick av min vän i går står just nu på vardagsrumsbordet. De är lite modernare stil än jag brukar ha, vilket hon talade om att hon var medveten om 😉 Det blir ett väldigt fint sken av dom, glittrigt liksom som inte fångas så bra på bild.

Vilken tajming att sambon köpte hem chips i går, han tänkte inte på att han lämnade mig ensam hemma med dom. Men får han njuta av en trerättersmiddag ute så är jag värd lite mys med. Men kan säga att min gravida mage med sura uppstötningar inte gillar glögg lika mycket som jag gör. Dricker det inte så ofta längre, jag förstår varför nu.

BloggV-rum12decemberNr2

Önskar er en mysig fredag.

4 svar på ”Glöggmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *