Sällskap

BloggMatsal11december

Hej på er 🙂

Efter att ha legat i sängen länge även i dag var det roligt med lite sällskap.

En av mina bästa vänner kom över med Mary K produkter som jag hade beställt. Vi fikade te och hennes goda lussebullar som jag fått tidigare och pratade. Jag fick en kombinerad försenad födelsedagspresent och tidig julklapp. Det var två ljuslyktor som lyste så fint.

Läkaren sa i måndags att jag inte smittar längre. Men jag kan inte prata för mycket, det håller inte rösten för än. Men efter denna helg då ska jag banne mig vara frisk och pigg.

Jag tycker så mycket om matsalen, adventsljusstaken där är en av mina favoriter 🙂

Nu borde min sambo komma hem snart ♥

BloggMatsal11decemberNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Sällskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *