Sovrummet

BloggSovrum10december

Hej på er 🙂

Klev upp sent i dag med, låg och drog mig länge i sängen.

Jag hade svårt för att somna i går kväll. Det är nackdelen med att sova länge, men kroppen behövde uppenbarligen det. Tur att min arbetskompis skickade med min sambo en ny bok hem i måndags. Den började jag läsa i går kväll. Denna bok är skriven av Malin Wollin, hoppas den är lika bra som Ebbas. Den verkar rolig så här långt i alla fall 🙂

I dag är det städdag här hemma. Sambon dammsuger, det blir nedervåningen. Får se om jag orkar moppa golven, men i ett lugnt tempo så går det nog bra. Blev inget förra veckan.

En annan inte så rolig sak. Jag har haft på känn ett tag att det inte är som det ska med Zims mun/tänder. Tycker att han verkar ha ont när han ska äta vissa saker. Som att han tycker det är gott men avstår för det inte känns helt bra. Så i dag har vi ringt och bokat en tid hos veterinären nu på måndag. Hoppas verkligen att det är lätt åtgärdat ♥

Jag är inte på bra humör i dag, är ganska less på all skit just nu. Innan sambon kom hem misslyckades Ikoz på lådan lagom efter jag hade ätit. Det blev cirkus här hemma med klickar på golvet, bajs på tassar och dusch. Nu hoppas jag att jag lyckas vända detta sura humör. Nära att gravidhormonerna tar över och att jag sätter mig och bölar faktiskt 😉

BloggSovrum10decemberNr2

Hoppas ni har haft och har en bättre dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *