Lila rummet

BloggLilaRummet9december

Hej på er 🙂

I dag klev jag ur sängen 13,30, sov väldigt länge.

Tänkte att sambon måste tro att jag hade dött här hemma. Men när jag skrev till honom svarade han ”Jag tänkte att det var så, du brukar bli så dagen efter ett läkarbesök”. Han känner mig väl, jag är helt slut i dag. Vaknade som vanligt med svidande hals. Känns som ett skämt det här, som att samma dag upprepar sig. Nu får det banne mig vända!

Bjuder på bilder från det vi fortfarande kallar för lila rummet. För er som inte har hängt med från början, detta rummet var målat i en mörk lila färg när vi flyttade in. Vi hade dörren stängd och använde rummet som förvaring. Det var inte så trivsamt om man säger så. Gillar det däremot mycket nu, tycker fondtapeten är väldigt fin och romantisk.

Ska jag glädjas åt något i dag så doftar det härligt av hyacinter här hemma. Även fast näsan är täppt så är mitt luktsinne superbra. Det är bra i vanliga fall, nu är det ännu bättre. Jag har fått en riktig gravidnäsa 😉

BloggLilaRummet9decemberNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Lila rummet

    • Tack, gillar tapeten massor 🙂 Mm det är bra med sömn, men hade lite svårt att somna i går kväll. Det är nackdelen. Tur jag fått låna en ny bok av K så jag kunde läsa lite. Fortfarande hängig, men hoppas det vänder nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *