Fortsatt sjukskriven

BloggBlommor8december

Hej på er 🙂

I morse klev jag upp tidigt och ringde hälsocentralen, som ringde upp mig lite senare.

Fick en tid vid 10-tiden i dag. En underbar vän skjutsade mig dit och hem, guld värt. Jag frågade läkaren om det fanns något att göra åt förkylningen som aldrig ger sig. Men han sa att det är ett långdraget virus, bara att låta det läka ut av sig själv. Det förstod jag, men just nu är jag så trött på att vara hängig och inte få något gjort. Är sjukskriven denna vecka.

Som vanligt tog det på mina krafter att ta mig ut och i väg, så jag har legat och sovit i timmar under dagen. Jag brukar alltid sova mycket när jag är sjuk, bästa medicinen. Så jag hoppas och tror att jag kan sova gott till natten ändå.

Tycker kombinationen av helgens blommor blev så fin, röda och vita nejlikor. Vi köper oftast blommor i mataffären, jag blir så glad när det finns de färger som jag har tänkt mig. De står sig fina i veckor, jag snittar om dom emellanåt. Blommor gör mycket för ett rum.

Boken jag lånade av min arbetskompis läste jag ut i lördags. Första boken på många år som jag har läst ut och på kort tid. Nästan så jag kände mig ledsen efteråt, jaaa jag är gravid 😉 Det blev tomt liksom, men hon sa att hon har en till bok som jag ska få låna.

Snart kommer min goa sambo hem, längtar efter honom ♥

BloggBlommor8decemberNr2

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan.

3 svar på ”Fortsatt sjukskriven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *