Nya tavlan

BloggHallUppe6december

Hej på er 🙂

Tänk om jag kunde skriva, åh vad jag mår bra.

Vaknade supertäppt i näsan och ont i halsen. När ska skiten vända?! Just nu känns det som det lutar åt ett besök på hälsocentralen på måndag igen. För att få ett intyg och vara hemma längre. Men fortsätter såklart att hoppas på att det ska gå över under helgen.

I natt var det tok här hemma. Jag vaknar av minsta lilla ljud vilket min sambo inte gör 😉

Våra kattpojkar har en förmåga att gå på lådan och göra nummer två när vi sover. Jag försökte väcka sambon, som får ta reda på lådan. Han är svårväckt. Till slut frågade han vad det var. ”Lådan” svarade jag. ”Vilken j-a låda” sa han. Haha, men KATTlådan såklart. Som gravid ska man undvika kattlådan, jag tar bara reda på den om jag är ensam.

För länge sedan skrev jag att jag hade något nytt att visa. Det är tavlan som fått sin plats i trappen. Lite svårt ställe att fota på, men jag ville visa den ändå. Tycker den är så fin. Hade gärna haft den nere, men den är för stor och passar inte in. Men i trappen blev det bra.

BloggHallUppe6decemberNr2

Hoppas ni får en härlig lördag.

2 svar på ”Nya tavlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *