Fredagsmys ala snörvel

BloggHyacinter5december

Hej på er 🙂

Skönt med fredag och helg.

Eftersom jag har varit hemma sjuk hela veckan, börjar jag känna att det måste hinna vända nu innan måndag. Hade den tuffaste natten i natt, hostade så det gjorde ont i mig. Inte ens hostmedicinen som alltid annars hjälper funkade till en början. Kan inte hjälpa att jag tycker det känns olustigt att hosta rejält så jag får träningsvärk i magen nu.

Skönt att få helg och ha min goa sambo hemma. Blir att fortsätta kurera och vila. Känns tråkigt att det fortfarande är så här. Jag gör inte mycket, men vill desto mer. Var ut en sväng till skatorna och gav dom bröd i dag. Dom plockade på sig fort och gjorde gömmor lite här och var där dom stoppade undan brödet. Tycker det är roligt att titta på dom.

Planterade två hyacinter till i går som sambon hade köpt, många hyacinter blir det.

I dag har jag fortsatt att läsa ur Ebbas gravidbok. Det fanns olika ”skrock-tecken” på om man väntar en flicka eller en pojke. Vissa saker kan jag inte svara på än för jag vet till exempel inte hur många slag våran bäbis hjärta har och vissa saker har jag inte provat. Känns som jag stämmer in på båda, men mest på en flicka. Om man nu tror på skrock 😉

Roligt att drömma och fantisera, oavsett om det blir en pojke eller flicka så är våran bäbis otroligt efterlängtad. När allt var nattsvart kändes det fint att tänka på vad en arbetskompis hade sagt. ”Rätt ängel har inte hittat till er än”. Men nu äntligen är våran ängel i magen ♥

BloggHyacinter5decemberNr2

Önskar er en skön fredagskväll.

6 svar på ”Fredagsmys ala snörvel

    • Hej! Jätteroligt att du hittade min blogg 🙂 Tack! Jag mår bättre nu, halva graviditeten har jag mått väldigt illa. Absolut jag kan länka. Gillade verkligen din gravidbok. Är annars ganska dålig på att läsa böcker, men din bok var lättläst och bra. Bästa hälsningar till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *