Semla

BloggSemla4december

Hej på er 🙂

I dag har jag vilat och fortsatt att läsa lite i Ebbas gravidbok.

Läste om semlor i boken i går. Jag blev så sugen på en semla och sambon sa ”Det kommer inte finnas på månader”. Baka till mig då sa jag. Under dagen i dag fick jag ett meddelande från honom med en bild på semlor. Det var möte på jobbet och det bjöds på semlor. Först högg det till i mig, åh typiskt varför är jag sjuk och inte där jag vill ha en 🙂

För att sedan se att han skrev att han skulle ta med en hem till mig. Han tyckte det var ett sammanträffande med tanke på att jag läste om det i går och så gärna ville ha. Tänk vad glad man kan bli för lite. Det var saffranssemla, smakade gott med ett glas mjölk till.

Nu känner jag mig nöjd, han är bäst min goa omtänksamma sambo ♥

BloggSemla4decemberNr2

Trevlig kväll.

4 svar på ”Semla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *