Fruktsallad

BloggMatsal3december

Hej på er 🙂

Än så länge ser jag ingen ljusning på förkylningsfronten.

I natt tvingade sambon upp mig för att ta hostmedicin. Ni vet den medicinen som han för ett tag sedan hade läst att jag som gravid fick ta, när jag egentligen behövde halstabletter. Men det var ju bra att veta i natt, klev upp och tog en dos och hostade mindre i alla fall.

Jag kraxar som en kråka och har knappt någon röst. Känner mig mer varm i dag också. Längtar massor tills jag känner att krafterna börjar återvända. Det är så mycket jag vill göra och ska hinna innan det blir jul. Men jag fortsätter att kurera med vitaminer och vilar.

I dag har jag läst bok, det var länge sedan jag gjorde. Att läsa böcker är inte riktigt min grej. Jag har fått låna en gravidbok av en arbetskompis, skriven av Ebba Kleberg Von Sydow. Kan känna igen mig i mycket. Speciellt biten om att många ska ge ”goda” råd och att hon uppmanar gravida att säga ”Det avgör jag” när råden man inte har bett om haglar fram.

Har precis bara börjat, men känner att detta är en bok jag faktiskt kommer kunna läsa ut. Kanske till och med före bäbisen kommer i mitten på maj, det är rätt ok betyg från mig 😉

Nu kommer sambon snart hem ♥ Kurrar i magen, det blir att hugga in på räksallad, mums. Fruktsallad till efterrätt och en kopp ingefära te lite senare. Mys (och snörvel) i soffan.

BloggMatsal3decemberNr2

Önskar er en skön kväll.

6 svar på ”Fruktsallad

    • Det tycker jag med 🙂 Jag har nästan läst halva boken, så här långt har jag inte kommit i en bok på flera år. Hoppas du/ni har en bra kväll med. Här är det dags för fruktsallad med glass.

    • Hälsa K att boken är bra. Kanske överdrev när jag skrev att jag har läst halva, men en bra bit på väg är jag 🙂 Tack, kryar allt jag kan men än så länge har det bara blivit värre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *