Snörvlar vidare

BloggV-rum2december

Hej på er 🙂

Sjukstugan fortsätter, jag har vilat hela dagen.

Det retar i halsen och jag är väldigt tjock i bihålorna. Hörde av en vän att hon hade haft blåsor i halsen för någon månad sedan och att det tog två veckor innan de försvann. Hoppas mina blåsor försvinner fortare och att jag blir frisk snart, börjar bli smått frustrerad.

Hostan har blivit värre. Känns lite olustigt att hosta mycket nu när jag har en bebbe i magen. Får som träningsvärk, men det är nog bara min känsla förstår jag. Fortsätter att kurera med ingefärsvatten, ingefära te, kiwi och apelsiner.

Börjar känna mig en aning stressad inför jul. Jag har inte köpt en enda julklapp och att det ena avlöser det andra gör att jag tappar massor av tid. Men det är inte så mycket att göra, det löser sig på något vis ändå 🙂 Jag har ganska många att köpa julklappar till, så jag hoppas att jag är pigg och kommer i gång med det snart. Vill inte ha stress inför jul.

Tänk nästa jul då har vi en liten bäbis, det är fortfarande lite svårt att ta in men underbart ♥

BloggV-rum2decemberNr2

Här är dom nya krukorna i vardagsrumsfönstret.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *