Gnäll

BloggMatsal1decemberNr2

Hej på er 🙂

I dag har jag varit hemma. Det var väntat eftersom jag blev dålig igen i lördagsnatt.

Dagen har tagit energi som jag inte hade. Eftersom jag nyss har varit hemma sjuk i fem arbetsdagar behövde jag ett läkarintyg. Ringde hälsocentralen tidigt, fick vänta på att de skulle ringa upp mig. Fick en sen tid och försökte vila mitt på dagen.

Bussarna stämde dåligt så det slutade med att jag tog en taxi dit. Jag var för klen för att krångla. Passade bra med en sen tid, sambon hämtade mig på sjukhuset när jag var klar, då kom han från jobbet. Tog ett bra tag för mig på Apoteket också, sällan det går fort där.

Jag blir i princip alltid lite förvånad när en läkare ska skriva ett intyg. Något jag inte säger eller ser när jag är kvar på sjukhuset. Det är slarv i intyget varenda gång och saker som jag har sagt kommer inte med. Att skriva verkar inte vara läkares starka sida 😉

Skriver själv en del och för mig är det väldigt viktigt att det är korrekt och jag tar mig tid att läsa igenom det, flera gånger. Nu däremot som gravid har jag märkt att jag är lite mer surrig i huvudet än vanligt, kan bli lite tok. Det får jag bjuda på och det är för en kort tid.

Hon sa att slemhinnorna är mer känslig på mig nu som gravid och jag tar åt mig lättare. Har nog fått ett nytt virus direkt efter det andra. Så här ofta brukar jag inte vara sjuk i vanliga fall. Jag hade tydligen någon blåsa i halsen också, ont gör det och jag är hes.

Nu ska jag sluta gnälla och fortsätta kurera mig. Jag är väldigt trött efter denna dag. Drygt att behöva ta sig i väg när man helst bara vill ligga i sängen och sova och kurera sig.

BloggMatsal1december

Trevlig kväll.

2 svar på ”Gnäll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *