Första advent

BloggAdvent30november

Hej på er 🙂

Då var det första advent och första ljuset brinner. Tiden går fort, jag går in i vecka 17 i dag.

När det inte blev kalas i går, så var sambon med och hjälpte till i föreningen där vi bor. Det togs ner fem träd vid parkeringen och ÄNTLIGEN togs de två stora tallarna utanför vår baksida ner. De som inte tillhör vår förening men som vi fick ok till att ta ner. Jag har bara bett om och önskat detta i två somrar. Ni som känner mig och har följt bloggen vet 😉

Nu ser jag extra mycket fram emot sommaren. Mest för att våran lilla bäbis kommer i mitten på maj och sedan att förhoppningsvis kunna njuta på en en betydligt renare altan. Vi torkade bordet hela tiden, fem minuter senare var det fullt med frön, pollen och barr. Vi skurade golvet där ute titt som tätt, men det märktes knappt att vi hade städat ändå.

Det tog lång tid att fälla alla träd och sedan ta reda på allt efteråt. Sambon var inte med från början ändå var han ute i fem timmar. Precis lagom tills de var klara dök sambons morfar och hans dam upp. Jag låg i sängen uppe och vilade och hörde hur sambon sa att han fick med sig besök hem. Okammad, ofixad och sjuk var det bara att gå ner.

Jag frågade om de ville ha kaffe men det sa dom nej till, dom visste ju inte att jag var sjuk. Men när dom hade åkt hit så insisterade jag. Det var jätteroligt att dom kom. Jag fick en fin blombukett, ljus och en bit ostkaka. Så lite firad blev jag i går ändå fast kalaset blev inställt.

Förkylningen är ett faktum. Känns tråkigt när jag nyss har varit sjuk. Men det är bara att vila och fortsätta kurera. Hoppas jag får hålla mig frisk under väldigt lång tid efter det här.

BloggAdvent30novemberNr2

Önskar er en fin första advent.

2 svar på ”Första advent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *