Inte som planerat

Hej på er 🙂

Men vad hände i dag?

Vaknade med jätteont i halsen och rejäl huvudvärk. Jag har nyss varit hemma sjuk, hann bara jobba två dagar. Kände inget i går kväll, pang sa det i natt. Är något less på det här nu vill vara frisk. Jag skulle ha haft kalas i dag, det hade jag såklart sett fram emot. Men det blir att bjuda på fika vid ett annat tillfälle. I helgen får jag kurera så gott jag kan (igen).

I går när jag kom hem blev jag glad när jag öppnade postlådan. En fin vän hade lämnat ett paket, verkligen gulligt gjort. Innehållet var små söta duschkrämer från body shop, doftar gott. Presenterna från sambon fick jag en vecka för tidigt. Hyllan visste jag skulle komma och kroppsolja, som jag såklart ville börja använda direkt på fina magen ♥

Oljan hade jag nog aldrig köpt själv, den var ganska dyr. Såg att Blondinbella och Victoria Beckham hade använt den, den är jag nöjd med. Jag ska försöka njuta lite senare i dag av ett glas mjölk och Sandras lussebullar. Det var en bra present det, hon är så otroligt duktig på att baka. Gulligt att hon bakade till mig, fick 40 lussebullar och mjuk pepparkaka 🙂

Önskar er en mysig lördag.

4 svar på ”Inte som planerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *