Adventsfint kök

BloggKök27novemberNr2

Hej på er 🙂

Gårdagen flöt på bra här hemma, skönt.

Sambon dammsög och jag moppade golven. Fortfarande en våning i taget för att jag ska orka. Adventsljusstakarna och stjärnorna är på plats, mysigt. Vi har skickat efter julgardiner till köket som inte har kommit än. Men vet inte om jag ska byta, tycker det blev fint som det är. Jag är riktigt nöjd med de nya adventsljusstakarna, hur fina som helst 🙂

I dag har jag jobbat. Morgonen var tuff med många pauser och illamående (trotts medicin) Men väl på jobbet hade det släppt, för att komma tillbaka vid lunchtid igen. Tyckte sambons mat luktade illa, haha. Tur att jag fick annan mat att äta. Lite drygt att vara så känslig.

Trött som en tok är jag, men vi har en del att göra innan jag får vila. Efter jobbet var vi till en av mina bästa vänner. Jag har lyxen att få hembakat av henne till mitt kalas på lördag. Nybakade lussebullar, hur goda som helst. Slank ner två direkt med ett glas mjölk 🙂

Vi flexade en timme i dag, men tiden rinner snabbt i väg. Nu ska vi snart äta och sedan drar vi igång med det som ska göras här hemma.

BloggKök27november

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *