Butterfly halsband

Hej på er 🙂

Här om dagen kom det ett paket i postlådan.

För ett tag sedan började jag prenumerera på tidningen Mama och som premie skulle jag få ett butterfly halsband gjort av Carolina Gynning. Premien har låtit vänta på sig, men nu kom den lagom till min födelsedag. Jättefint, men jag gillar den lilla fjärilen mer 😉

I dag ska vi ta fram alla ljusstakar. Vi har en del att fixa nu i två dagar, eftersom fredagen går helt bort när vi ska ut och äta. Men jag hoppas vi hinner det vi vill i ett lugnt tempo. Sambon kommer hem en timme tidigare i dag i alla fall, den tiden behöver vi nu.

I morgon ska jag jobba igen är det tänkt. Jag hoppas att allt flyter på bra på morgonen utan illamående. Sedan att rösten kommer hålla och att jag orkar utan att bli helt färdig. Det vore skönt. Det är några som har reagerat på att jag mår illa än, det får gärna vända nu.

Hoppas ni får en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *