Solen

BloggV-rum25november

Hej på er 🙂

I dag tittade solen fram, härligt. Det skulle den gärna få göra oftare.

Jag börjar bli lite smått frustrerad över att den här förkylningen inte vänder. Känner mig hängig än och har ont i halsen. Men fortsätter att hoppas att jag blir frisk snart. Vill gärna vara pigg så slutet av veckan blir som det är tänkt. Det ser jag fram emot.

Nu har det gått tre dagar utan min medicin mot illamåendet, nu gick det inte längre. Fy vad jag mår illa. Men då har jag provat igen. Något annat som blir värre utan tabletterna är dofter. När sambon har lagat mat har det luktat illa och jag har börjat må dåligt av det. Jag har kunnat prova nu när jag är hemma. Då slipper jag även tidiga mornar och stress.

Något mindre roligt är att jag tappar mycket hår. Har läst om kvinnor som får behålla allt hår under graviditeten. Hoppas det ger sig för mig snart. Hyn i ansiktet blev hemsk i början, så blev det bättre efter ett tag, men nu är det lite halvdant igen. Det är väl hormonerna 😉

Det är bara att gilla läget, efter en titt i spegel på fina magen så känns det bättre. Längtar till UL den 22 december. Den perfekta julklappen att få se våran lilla ängel igen ♥

BloggMatsal25november

Önskar er en skön kväll.

5 svar på ”Solen

  1. Ja ”biverkningarna” av graviditeten är övergående även om jag vet att det känns nästan hopplöst. (Så tyckte jag iaf) Tur man glömmer allt när bebisen kommit 🙂 hoppas verkligen du piggar på dig till fredag! Krya på dig! Kram

  2. Ja du, att tappa hår vet jag mycket väl om hur det är.
    Att amma gör att man tappar mycket hår med, vilket jag gör fortfarande idag! Helt sjukt vad hår man kan tappa alltså

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *