Hemma sjuk

BloggV-rum24november

Hej på er 🙂

Jag är hemma sjuk som väntat.

Tråkigt med tajmingen. Som det känns nu kommer jag inte att hinna bli helt bra till slutet av veckan. Men hoppas på att vara så pass kry så jag kan jobba på torsdag, följa med arbetskompisarna ut och äta på fredag och ha mitt kalas här hemma på lördag.

I morse var min sambo yr. Innan han skulle åka sa jag att jag hade ont i halsen. Att jag önskade att jag fick ta halstabletterna som man inte får ta som gravid. Han svarade att han hade läst att jag visst fick ta dom. Hör hur han öppnar ett köksskåp och kommer upp till mig igen, med hostmedicin? Haha, sa jag att jag behövde hostdämpande till natten? 😉

Jag får fortsätta dricka ingefära te och kurera mig så gott jag kan. Halsont är något jag verkligen ogillar, speciellt med mitt jobb. Att prata hela dagarna med en sårig hals, det går inte bra och ont gör det. Men oavsett halsen så är jag för hängig för att orka jobba nu.

Det är i alla fall skönt att sitta i soffan och se mig omkring på allt som vi faktiskt hann med i helgen. Mestadels sambon då av förklarliga skäl. I går gick han ut och putsade fönstren på utsidan i hela nedervåningen. Vi fick mer gjort än vad jag hade tänkt mig, guld värt ♥

Saknar verkligen ljuset. Det är svårt att få till fina bilder den här tiden på året, vet att jag har sagt det förut. Tar många foton innan det blir något som enligt mig får duga till bloggen 🙂

Nu kom sambon hem. Hoppas på massa mys i soffan tillsammans i kväll.

BloggV-rum24novemberNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Hemma sjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *