Tjuvstarta

BloggMatsal23november

Hej på er 🙂

Som jag har nämnt tidigare måste vi tjuvstarta lite med att göra adventsfint ♥

I går putsade sambon alla fönster i huset på insidan, strök gardiner till vardagsrummet och dammtorkade hela huset. Jag strök gardiner till matsalen, strök och bytte dukar, bytte kuddfodral och plockade lite. Hängig som jag är blev det han som fick göra det mesta.

Jag är tacksam att min sambo fixade så mycket, nu ligger vi bra till. Vi har satt upp en stjärna, de andra stjärnorna kommer kanske upp i dag. Adventsljusstakarna får vänta ett tag till. Vill helst inte tända dem förrän i slutet av veckan som kommer. Ser att väldigt många har gjort det för länge sedan, men jag föredrar att vänta 😉

Vi båda är nöjda över att jag valde rött och vitt i år i nedervåningen. Mest nöjda är vi med matsalen. Det blev varmt och mysigt. I två år har jag haft grått och vitt i vardagsrummet och matsalen. Det har jag också gillat. Jag föredrar ljusa färger, men roligt med variation.

Jag vill verkligen bli frisk nu. På fredag på min födelsedag ska vi ut och äta med jobbet, då vill jag vara helt kry. Har svårt att hålla mig vaken på fredagar ändå, extra svårt nu som gravid. Har en del att göra i veckan också och det underlättar mycket om jag är pigg. Hoppas verkligen inte jag får det som sambon har haft, dålig i två tre veckor.

Jag är ganska säker på att jag blir hemma i morgon, får fortsätta kurera. I dag har jag inte heller ätit första frukosten i sängen vid 5-6 tiden och jag tänkte prova att inte ta min medicin mot illamåendet. Jag går in i vecka 16 i dag och hoppas illamåendet har vänt. Det vore otroligt skönt om det kunde få vara så. Nu är det dags för frukost.

BloggBlommor23november

Sedan blir det en lugn dag. Inte alls vad jag hade önskat, min kusin fyller 30 år och jag skulle sååå gärna ha åkt dit och firat och träffat alla. Grattis till dig!

Önskar er en skön söndag.

7 svar på ”Tjuvstarta

    • Börjar jag så tidigt hinner jag tröttna 😉 Vi bytte gardiner förra helgen och i dag kommer ljusstakarna fram. Jag vill ha det klart till min födelsedag och kalaset på lördag. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *