Hyacinter

BloggHyacinter22november

Hej på er 🙂

I går kom sambon hem med årets första hyacinter ♥

Lite jord och stenar så var det klart. Längtar tills de börjar slå ut, de doftar ju ljuvligt gott. Kvällen var mysig. Jag fick äta både räkmacka som sambon hade med sig från jobbet och tacos. Min grupp hade möte i går och då bjöds det på räkmacka, glad att jag fick hem min.

Skrev i går att jag var rätt säker på vad jag ska få i födelsedagspresent. Det beror på att det stora paketet kom redan i torsdags 😉 Min sambo försökte inte gömma det för mig ens, jag visste redan. Nu sitter hyllan på plats, jag blev jättenöjd. Bilder kommer framöver.

I morse var första gången på väldigt länge som min sambo slapp kliva upp klockan 5-6 och ge mig frukost på sängen (pga illamåendet) Men gissa om jag var hungrig innan jag fick frukost i magen. Kommer nog att behöva en andra frukost sedan, det är jag ju van.

I dag ska sambon pyssla här hemma. Jag gör det jag orkar och vilar mest. Om inte annat kan jag ju tala om vad som ska göras 🙂 Känner mig sämre i dag, hoppas det vänder nu.

BloggHyacinter22novemberNr2

Önskar er en mysig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *