Kurerar

BloggMatsal21november

Hej på er 🙂

Som jag kände redan i går så blev jag hemma i dag.

Mår inge vidare men hoppas det vänder snabbt, har inte tid och lust att vara sjuk nu. Tycker jag har varit hemma sjukskriven så det räcker för ett bra tag framöver. Försöker kurera mig så gott jag kan. Men de superbra halstabletterna jag alltid brukar köra med får jag inte ta som gravid. Blir ingefära te med honung och andra vitaminer i stället.

För ett ett tag sedan tog jag ner lilla hyllan ovanför linneskåpet. Tyckte inte att den passade där, blev för pluttig. Därför har jag önskat mig en lite större hylla av sambon, jag fyller ju år nästa helg. Jag är rätt säker på att jag kommer få den, längtar tills den är på plats 😉

I dag har det snöat lite här hemma, härligt. Hoppas att det blir tillräckligt med snö som ligger kvar på backen snart. Lagom med snö lyser upp i det trista mörkret tycker jag. Annars är jag ingen större fantast av snöyra och för mycket snö, men vitt och ljust gillas.

I kväll blir det tacos här hemma och mys med sambon ♥

BloggMatsal21novemberNr2

Önskar er en trevlig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *