Önskelista

Hej på er 🙂

I dag gick jag hem tidigare från jobbet.

Sambon har varit förkyld och hängig i ungefär två veckor. Jag har varit glad över att jag har klarat mig. Men nu känner jag mig inte pigg alls, ont i halsen och hängig. Hoppas på att kunna kurera så det vänder fort. Känns som jag varken har tid eller lust att vara sjuk nu.

Från att ha varit varm som en kamin sedan jag blev gravid, till att kallsvettas och frysa i dag. Det blev en lång varm dusch när jag kom hem. Sitter i soffan nu med gosiga tofflor. Sambon får fixa det mesta av städningen själv i dag, det är ju dags för nedervåningen.

I dag blev det lite bilder på olika saker som jag önskar mig.

Jag fyller år nästa fredag och snart är det jul. Jag har fyra tekoppar med fat från Miljögården redan. Serien heter Maison och är så fin. Jag önskar mig fler tekoppar, kaffekoppar, tallrikar, kannan och kaffeburken. Oftast slutar det ju såklart med att jag köper det jag vill ha själv. Men i bland har jag tur och får något fint från sambon 😉

Vita virkade kuddfodral, två stycken fönsterluckor/jalusi, kannan och muggarna från green gate och body butter mango från body shop är också saker som står högt upp på min lista. Inspirationen till detta inlägg fick jag av gulliga Ida med bloggen levlantligt.

Nu ska jag dricka en kopp varm glögg så jag får upp värmen lite.

Önskar er en trevlig kväll.

6 svar på ”Önskelista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *