Halva huset

BloggKudfodral19november

Hej på er 🙂

I dag efter jobbet åkte vi i väg och handlade lite på stan. Det blev present till min kusin som fyller 30 år på söndag, ser fram emot kalas och att få träffa alla. Det ”råkade” följa med två blomkrukor hem också, som hamnade på fönsterbrädan i vardagsrummet. Bild kommer.

I helgen när vi var i väg och handlade så hittade jag lite nya kuddfodral till jul. Jag har kört vitt och grått/silver nu i två jular i vardagsrummet och matsalen. Tänkte testa med rött och vitt i år, det har jag bara haft i köket. Börjar längta tills det är dags att adventspyssla.

Jag kommer bli tvungen att tjuvstarta, vill ha allt klart tills jag fyller år den 28 november. På födelsedagen ska vi ut och äta med jobbet, så kalaset blir på lördagen. Veckan före är det både kvällspass och styrelsemöte för mig med föreningen på samma dag. Så två dagar försvinner helt. När jag tänker på det blir jag lite stressad, men vi hjälps åt och börjar i tid.

Hoppas det blir lika mysigt som jag har tänkt mig och att jag orkar allt jag vill göra. Om inte annat så blir det både födelsedag, advent och jul ändå. Viktigast är att jag och magen mår bra. Innan jag blev gravid drömde jag om hur det skulle vara att ha en växande mage. Det är precis lika underbart som jag hade tänkt mig om inte ännu bättre. Beundrar mig själv i spegeln ofta och njuter i fulla drag. Att jag har en del krämpor känns lättare att ta då 😉

BloggKruka19november

Den här tror jag att det kommer hamna hyacinter i 🙂

Nu är det dags för mig att fortsätta här.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Halva huset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *