Fågelmatare

BloggFågelmat17november

Hej på er 🙂

I söndags var vi på en liten shoppingtur. Vi handlade en del inför advent och jul och så blev det ett sött hus till småfåglarna. Jag tycker det är dags att börja ge dom mat även om det inte är så kallt än. Perfekt katt-TV och mysigt för oss att titta ut på från köksfönstret.

I kväll ska vi ta oss ut på en liten promenad, jag behöver få friskluft. Annars blir det lugnt och jag går och lägger mig ganska tidigt, är trött nu för tiden av förklarliga skäl 🙂 Jag fick väldigt många fina hälsningar och kommentarer i går när jag la ut både i bloggen och på facebook att jag är gravid. Det kom några glädjetårar, tack för all omtanke och värme ♥

BloggFågelmat17novemberNr2

Önskar er en skön kväll.

Trevlig kväll.

6 svar på ”Fågelmatare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *