Min historia

BloggJag17november

Hej på er 🙂

Tänkte att det är väl dags att berätta…

Jag har ju en längre tid skrivit om trötthet här i bloggen, och jag var hemma sjukskriven ganska länge. Men jag har inte berättat varför jag har mått dåligt. Det är för att jag har en bäbis i magen ♥ Jag har mått väldigt illa och jag är ganska trött. Än har det inte riktigt vänt för mig, men jag har en medicin mot illamåendet som hjälper till viss del i alla fall.

Mornarna är rätt jobbiga, jag får ställa klockan ännu tidigare. Sambon ger mig frukost på sängen varje morgon 😉 Tiden går åt att ta många pauser och vila. Väl på jobbet har jag börjat må lite bättre. Någon gång mitt på dagen börjar jag må mer illa igen och då slinker det i en tablett. Jag är i vecka 15 så jag hoppas det vänder för mig snart, vill få njuta mer.

Tidigare har jag skrivit om hur tufft förra året var för oss, och även början av detta året. Jag gick igenom två missfall och komplikationer på det. Till jul förra året blev jag hemskickad med abortpiller då kroppen inte skötte det själv. Många återbesök blev det, men slutade ändå i operation i februari i år. Efter det tog jag en lång paus och bara tog hand om mig själv. Jag vågade inte prova mer, jag måste få bearbeta allt och känna mig starkare igen.

I början av graviditeten var jag ganska låg, jag mådde inte bara illa och gick upp i vikt. Jag hade även svårt att se att det var någon mening i det hela, att vi faktiskt ska få en bäbis. På inskrivningen hos barnmorskan den 20 oktober ville hon göra ett ultraljud. Jag blev jätterädd, men hon sa att det borde synas. Den lättnaden jag kände när vi fick se våran bäbis för första gången och lilla hjärtat som slog fort fort. Det är ju på riktigt.

På våran fyra års dag skrev jag att det blev en härlig present. Vi var på KUB test och fick se bäbisen på UL igen. Det var full fart i magen. Allt såg bra ut, vi verkar ha en frisk och pigg bäbis där inne. Samma känsla infann sig igen efteråt, en otrolig lättnad.

Nästa gång vi ska i väg på UL är den 22 december. De blir en tidig julklapp. Vi längtar redan 🙂 Nu ska allt bara gå bra, det är våran tur ♥

Önskar er en trevlig kväll.

12 svar på ”Min historia

  1. Stort grattis till er! Har läst din blogg i några månader nu för att få ta del av dina fina bilder men har inte skrivit något förrän nu 🙂 är själv i vecka 32 och det är något speciellt med det där lilla livet i magen 🙂 ta hand om dig och er och som du skrev, det är eran tur nu 🙂 och tack för all fin inspiration du delar med dig av! stor kram!

    • Tusen tack för grattis och dina fina värmande ord 🙂 Vad roligt att höra att du läser bloggen och gillar bilderna. Grattis till dig med 🙂 Håller med dig, det är underbart med magen och det där lilla livet där inne. Ta hand om dig du med. Ja det är verkligen våran tur nu 🙂 Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *