Söndag

BloggMatsal16november

Hej på er 🙂

Gårdagen var både en bra och en mindre bra dag.

På förmiddagen hade jag ganska bra med energi och fick en del gjort här hemma, skönt. Sambon städade kylskåpet, tog ut allt och torkade rent och slängde det som inte längre var fräscht. Vi båda var väldigt nöjda med vad vi hade åstadkommit 🙂

Senare missade jag ett telefonsamtal från dolt nummer. Lyssnade på mobilsvar och det var från Folktandvården. Jag hade tid hos tandhygienisten på tisdag. En tid som jag ringde för att avboka för ett tag sedan, för vi hade kvällspass den dagen. När jag ringde fick jag veta att hon skulle sluta jobba kvällar, tiden fick stå kvar så skulle jag försöka lösa det.

Sambon lyckades byta bort både mitt och sitt eget kvällspass. Jag var hemma sjukskriven då, i går ringde dom och talade om att hon jag går hos inte är där på tisdag. Kändes en aning surt med tanke på att vi bytt pass och allt. När jag ringde tillbaka fick jag till svar av telefonrösten att jag skulle återkomma nästkommande vardag. Så fortsättning följer.

Det hände andra saker i går också som fick humöret att åka ner rejält. I bland påverkas man av andra oavsett man vill det eller inte. Som ett brev på posten fick jag ont i huvudet.

På kvällen blev det mysmiddag med sambon, räksallad. Ikoz satt snällt vid min sida och hoppades på att någon räka skulle ramla ner, vilket det såklart gjorde 😉 Senare tog vi en promenad i hopp om att huvudvärken skulle släppa för mig, vilket den tyvärr inte gjorde.

Nu hoppas jag på en bättre söndag med gladare humör. Får se vad vi hittar på för något.

BloggMatsal16novemberNr2

Hoppas ni har en lugn och skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *