Blommor

BloggBlommor15novemberNr2

Hej på er 🙂

Helt utan blommor till helgen är vi inte. Sambon kom hem med en bukett tidigare i veckan.

Jag måste bara säga att jag blev väldigt glad över de kommentarer jag fick i går. Peppande, goa, värmande och faktiskt precis vad jag behövde höra då. Jag är tacksam för mina fina vänner, arbetskompisar och bloggläsare. Så glad att ni finns där för mig 🙂

I natt började jag också hosta. Sambon har ju varit hängig och förkyld över en vecka. Fortsätter att hoppas på det ska vända snart för honom och att jag klarar mig. Det vore inte kul att bara hinna jobba en vecka och sedan bli sjuk. I helgen ska jag kurera och vila.

Nu har vi fått frukost i magen. Vi var uppe och vakna före klockan sex i morse, men lyckades somna om båda två. Skönt och säkert precis vad vi båda behövde. Många knasiga drömmar har jag haft, är inne i en period då det mesta kan hända nattetid.

Undrar om det kommer bli ljust någon gång i dag. Det är mörkt redan när man går upp, skulle behöva tända både lampor och ljus. Precis det här gillar jag inte med denna årstid. Men snart kommer det nog kännas lite roligare, när man har fått göra adventsfint.

BloggBlommor15november

Hoppas ni får en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *