Underbara fredag

BloggKök14novemberNr2

Hej på er 🙂

Då var det efterlängtat fredagsmys här hemma ♥

Jag hade tänkt att vi skulle svänga förbi affären och köpa blommor till helgen. Men jag var för trött och det kändes så skönt att få åka hem. Vi slutade en timme tidigare i dag.

Det får stå ljus på bordet så länge. Jag har inte köpt nya blommor till köksfönstret efter att jag flyttade upp mårbackorna för vintervilan heller. Men jag flyttade ner två fredskallor som jag hade på övervåningen. Det blev helt ok och får duga så länge.

Den senaste tiden har jag haft lite andra prioriteringar, det vill säga ta hand om mig själv och vila. Lyssna på kroppen i stället för att ha på tok för många ”måsten”, skönt 😉

Nu är det mys i soffan med varm glögg som gäller. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken i kväll. Fredag och efter min första arbetsvecka, det känns verkligen nu *jäsp*

BloggKök14november

Hoppas ni har en mysig fredag.

 

6 svar på ”Underbara fredag

  1. Du har helt rätt man måste prioritera sig själv ibland!! Som jag gjort hela veckan…har inte rört dammsugaren på en vecka och jag som har den framme lite varje dag 😉 Har bara suttit och klickat hem lite småsaker på nätet 😉 Har du instagram?? 🙂 KRAM

    • Det låter skönt Ida 🙂 I bland måste man bara få vara. Det viktigaste är att lyssna på kroppen och ta hand om sig. Roligt att klicka hem lite nya saker 🙂 Jag har tyvärr inte instagram, men jag borde nog byta ut min uråldriga mobil och skaffa det. Något jag har dragit på länge. KRAM

  2. Trevlig helg! Jag tycker du klarat veckan på ett bra sätt, härligt jobbat 🙂 och sist men inte minst supertrevligt att titta rakt fram och se en go kollega istället för en tom stol 🙂

    • Tack detsamma Sofia! Jättekul att höra både att du tycker att jag har klarat veckan på ett bra sätt och att du tycker det är roligt att jag är tillbaka 🙂 Skönt att jag har så härliga arbetskompisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *