Jäsigt

BloggMysbyxor13november

Hej på er 🙂

I dag är humöret rätt bra faktiskt, om jag får säga det själv 😉

Sambon sa i slutet av arbetsdagen att ville jag åka på H&M efter jobbet kunde vi göra det. Det var faktiskt inte ett svårt val. Av någon anledning styr han alltid in mig på mysbyxor och tofflor? Det måste vara hans favoritoutfit på mig. Det jag helst har på mig här hemma ♥

Givetvis ville jag inte göra honom besviken, köpte rosa vita leopardmönstrade mysbyxor och matchande tofflor. Det tyckte han passade ”rosa faran” som han kallar mig. Jag kunde bara hålla med, så nu sitter jag här i soffan och jäser i mina nya mysbyxor och tofflor.

Mätt i magen efter en halv pizza. Det skyller jag (lite) på en arbetskompis som absolut måste tala om att hon skulle äta kebabtallrik efter jobbet, hur tror ni mina tankar började gå då? Det lät väldigt gott, men jag var nog mer sugen på pizza när jag tänkte efter.

Nästan så det känns som fredag, en dag till innan helgen ska jag väl klara av. Snart har jag jobbat min första vecka och jag är väldigt trött. Säger en del tokiga saker gör jag, men det bjuder jag på. För att inte tala om allt tok jag säger till sambon i sömnen på nätterna iförd bettskena. Så här mycket tok och drömmar har jag aldrig varit med om förut 🙂

BloggMysbyxor13novemberNr2

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting en stund.

Trevlig kväll.

3 svar på ”Jäsigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *