Bra dag

BloggAvlastningsbord12november

Hej på er 🙂

I dag har jag haft den bästa dagen på veckan så här långt, skönt.

Men nu är jag trött. Vi hade tänkt åka på stan och kika efter jobbet, men sambon känner sig hängig. Hoppas han kryar på sig fort (och att jag klarar mig) Jag har kört igång en maskin tvätt så jag får något gjort i dag. Resten av kvällen blir lugn, längtar redan efter sängen 😉

Sambon var i väg och handlade snabbt. Så nu har vi två flaskor med min favoritglögg hemma, hallon lakrits skalle. Jag som aldrig har varit något större ”fan” av dricka unnar mig glögg den här tiden på året. En kopp varm glögg och mys i soffan uppskattas.

Vi har precis ätit våfflor, glass och drottningsylt. Hur gott som helst, så nu är jag mätt och belåten. Började frysa, är nog för att jag är trött. Ska ta en varm skön dusch snart. Sedan blir det soffan så länge jag orkar hålla mig vaken och hänga tvätt då såklart.

BloggAvlastningsbord12novemberNr2

Trevlig kväll.

3 svar på ”Bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *