Kvällspass

BloggBlomma11novemberNr2

Hej på er 🙂

I dag har vi jobbat kvällspass.

Jag tog en dusch direkt vi kom hem så jag nästan är klar för sängen, det kan behövas 😉

Det här visste jag redan i går, att jag skulle vara ungefär dubbelt så trött i dag. Var skönt med lite sovmorgon i morse, men morgonen gick sådär i dag med. Väl på jobbet mådde jag bättre efter ett tag. För att sedan mot eftermiddagen må betydligt sämre igen.

Men skam den som ger sig, snart vänder det tror jag. Är ovan att vara vaken så många timmar och att koncentrera mig. Tar nog en tid att komma in mig i alla rutiner igen. Så fram tills dess påminner jag mig själv om att ta många pauser och försöka att inte stressa.

Nu till något helt annat.

Jag måste berätta något gulligt. I går på jobbet kom en arbetskompis fram till mig med den här ursöta blomman. Så sa hon att hon inte hade hunnit vara med på blomman och presentkortet som jag fick från mina arbetskompisar. Jag blev både förvånad och glad. Det värmde lite extra att hon tänkte på mig och hade köpt denna söta blomma 🙂

BloggBlomma11november

Jag längtar redan till sängen 😉

Hoppas ni har en trevlig kväll.

2 svar på ”Kvällspass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *